Welkom bij De Hofstee

Prachtig vakantiehuis en B&B Centraal gelegen in Zuidwest Friesland, aan de doorgaande Elfsteden (schaats) route, in het charmante kunstenaarsdorp Warns vindt u de prachtige verbouwde vakantiewoning De Hofstee.  De vakantiewoning ligt nabij het Johan Frisokanaal en geeft waterliefhebbers toegang tot het IJsselmeer en de Friese meren. Een unieke locatie waar u heerlijk tot rust komt en van waaruit u ook actieve en culturele uitjes kunt maken. De Hofstee is dé perfecte uitvalsbasis voor fiets-, water-, natuur- en cultuurliefhebbers. Deze combinatie maakt De Hofstee ideaal voor een heerlijke vakantie of een kort verblijf. U geniet hier volop van het buitenleven! Kom kennis maken met de fantastische omgeving!

Warns

Een pittoresk dorpje met ongeveer 800 inwoners, gelegen in de mooie provincie Friesland, op slechts 4 kilometer afstand van het IJsselmeer en het stadje Stavoren.

 Warns is een lintdorp met een lengte van ca. 3 kilometer met zes verschillende jachthavens. De buurtschappen Skarl en Laaxum maken deel uit van het dorp.

Gelegen aan het Johan Frisokanaal, het belangrijkste inlaatkanaal van Friesland, passeren ’s zomers vele schepen de brug bij Warns om van Stavoren naar de Friese meren en in omgekeerde richting te varen.

Doordat diverse kunstenaars hier hun vaste plek hebben gevonden, mag Warns met recht een ‘kunstenaarsdorp’ worden genoemd.

 

Schitterende schoonheid

De Staverse jollen wedstrijd bij Laaxum is een van de jaarlijkse evenementen.

Gezelligheid... binnen en buiten

In De Hofstee zijn er spelletjes voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is er een grote keuze uit leesboeken, dvd's en cd's. Verder is er voldoende informatiemateriaal over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving aanwezig.

Fryslân

* Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 * Sneek met zijn Waterpoort * Harlingen en Holwerd met veerdiensten naar de Waddeneilanden * Lemmer met zijn strand en toegang tot het IJsselmeer en de Friese meren, en het beroemde ir. D.F. Woudagemaal * Bolsward, Hanzestad, met mooie monumenten zoals het stadhuis en de Martinikerk met het Hinsz orgel * Workum met het Jopie Huisman museum * Franker met het Eise Eisinga Planetarium.

Arrangement

KOSTEN 2 PERSOONS ARRANGEMENT: € 250- Keuze uit de kamer: " Stjerrenljocht" of " Wetterwille". In de tuin kun je heerlijk genieten van de rust. Mocht het daarvoor wat te fris zijn, dan kun je in de gemeenschappelijke woonkamer toch van de zon genieten en heerlijk rustig een boek lezen. Even er tussenuit en genieten van de rust in het dorpje Warns. Twee fietsen staan ter beschikking (e-bikes) voor het ontdekken van de prachtige omgeving. Zo is er de rijke cultuur van het Sùderseestadje Hindeloopen en even verder op de gezellige stad Workum. Zeer de moeite waard is de IJsselmeerkust bij Oudemirdum met het uitzicht over de oude zandkliffen of wandel door de fraaie bossen van het glooiende Gaasterland. van 20-04-2019 tot 30-06-2019

We don't speak Dutch or Fries: Our stay was amazing. Just perfect. Already planning our next trip back!
Amy Johnson
Adventurer

Combinatie aanbiedingen

Kies een van onze populaire aanbiedingen

€ 75

Huur een sloep

Op dit moment nog geen aanbiedingen

€ 125

/ person
arrangement 20-04-2019 tot 30-06-2019

Het avontuur wacht

* 2 x kamer "Stjerrenljocht" (lits-jumeaux of "Wetterwille" (2x eenpersoons boxspring). * 2 x een heerlijk ontbijt bestaande uit huisgemaakt brood, biologische & streekproducten. * 2 e-bikes om heerlijk de omgeving te verkennen * 2 x FryslânCard waarmee je een dag vrij met de trein en bus door Friesland kunt reizen. * 1 x drie-gangen diner. Extra nacht: *3e nacht + ontbijt bij te boeken voor € 60,- (normaal € 80,-)
/persoon

Zeilen over het IJsselmeer

Lijkt het u wat? Kijk naar beschikbaarheid van de accommodatie.

EAT, EXPLORE AND EXPERIENCE

Vragen?